Aannemingsbedrijf De Bokx B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. in Terneuzen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Aannemingsbedrijf De Bokx B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Industrieweg 24 4538 AJ Terneuzen
WOONPLAATS: 
Terneuzen
POSTCODE: 
4538 AJ
GEMEENTE: 
Terneuzen
POSTCODEGEBIED: 
Oostburg
PROVINCE: 
Zeeland
STRAAT: 
Industrieweg
REGIO: 
Zuid
Hydraulic Engineering Service, Road and Highway Engineering, Asphalt Surfacing.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr de Bokx, A.; Purchasing Director/Manager Mr de Bokx, A.; Sales Director/Manager Mr de Bokx, A.; Marketing Director/Manager Mr de Bokx, A.
Voor de aankomst met de auto naar Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Industrieweg in Terneuzen laten berekenen en tonen.
MAP

Industrieweg 24 4538 AJ Terneuzen, Nederland

Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. met het hoofdkantoor in Industrieweg 24 4538 AJ Terneuzen, Nederland, Hydraulic Engineering Service.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Hydraulic Engineering Service of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Aannemingsbedrijf De Bokx B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0115-61 38 76
FAXAPPARAAT: 
0115-61 98 27
WEBSITE: 
www.debokx.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. de internationale nummer +31 0115-61 38 76 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0115-61 98 27 of aan de email adres van het bedrijf Aannemingsbedrijf De Bokx B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Hydraulic Engineering Service in Terneuzen of vanuit een ander regio in Zeeland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Hydraulic Engineering Service van Terneuzen in Zeeland.
hydraulic, engineering, serviceMeer Bedrijven in deze branche: