Abbassi Glasservice

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Abbassi Glasservice in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Abbassi Glasservice
ADRES
STRAATNAAM: 
P vd Doesstr 52 Ihg; 1056VJ; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1056 VJ
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Pieter van der Doesstraat
REGIO: 
West
Gla, 24 Uur Service Glas & Onderhoud. Levering En Plaatsing Van O. A.: * Isolatie- & Veiligheidsglas; * Winkelruiten * Enkel Glas * Figuurglas * Glas-In-Lood; * Hardglazen Deuren * Slijpwerk * Spiegelwanden En Spiegels; Mobiel: 06 - 5149 85 83.Voor de aankomst met de auto naar Abbassi Glasservice kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Pieter van der Doesstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

P vd Doesstr 52 Ihg, 1056VJ, Amsterdam, Nederland

Abbassi Glasservice met het hoofdkantoor in P vd Doesstr 52 Ihg; 1056VJ; Amsterdam, Nederland, Gla.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gla of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Abbassi Glasservice kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Abbassi Glasservice.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 7735874
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Abbassi Glasservice de internationale nummer +31 020 7735874 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Abbassi Glasservice contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Abbassi Glasservice vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Abbassi Glasservice sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gla in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gla van Amsterdam in Noord-Holland.
glaMeer Bedrijven in deze branche: