Ajax, Glashandel

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Ajax, Glashandel in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Ajax, Glashandel
ADRES
STRAATNAAM: 
J v Hasseltwg 106-108; 1022WZ; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1022 WZ
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Johan van Hasseltweg
REGIO: 
West
Gla, Enkel Glas, Dubbel (Hr) Glas, Sierglas, Spiegelglas Inbraakvertragende Folie, Zonwerende Folie/ U. V. -Werende Folie, Veiligheidsfolie, Privacy Folie. Voor Bedrijven, Woningen, Kantoren, Winkels Etc. Vakkundig Aangebracht, Snel Geplaatst.Voor de aankomst met de auto naar Ajax, Glashandel kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Johan van Hasseltweg in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

J v Hasseltwg 106-108, 1022WZ, Amsterdam, Nederland

Ajax, Glashandel met het hoofdkantoor in J v Hasseltwg 106-108; 1022WZ; Amsterdam, Nederland, Gla.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gla of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Ajax, Glashandel kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Ajax, Glashandel.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 4921313
FAXAPPARAAT: 
020 4920142
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Ajax, Glashandel de internationale nummer +31 020 4921313 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Ajax, Glashandel contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Ajax, Glashandel vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 020 4920142 of aan de email adres van het bedrijf Ajax, Glashandel sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gla in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gla van Amsterdam in Noord-Holland.
glaMeer Bedrijven in deze branche: