Akb Longs B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Akb Longs B.V. in Leiden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Akb Longs B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Lammenschanswg 134a; 2321JX; Leiden
WOONPLAATS: 
Leiden
POSTCODE: 
2321 JX
GEMEENTE: 
Leiden
POSTCODEGEBIED: 
Leiden
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Lammenschansweg
REGIO: 
West
Gereedschappen - Fabrieken En Groothandel.Voor de aankomst met de auto naar Akb Longs B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Lammenschansweg in Leiden laten berekenen en tonen.
MAP

Lammenschanswg 134a, 2321JX, Leiden, Nederland

Akb Longs B.V. met het hoofdkantoor in Lammenschanswg 134a, 2321JX, Leiden, Nederland, Gereedschappen - Fabrieken En Groothandel.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gereedschappen - Fabrieken En Groothandel of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Akb Longs B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Akb Longs B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
71 57652
FAXAPPARAAT: 
71 576691
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Akb Longs B.V. de internationale nummer +31 71 57652 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Akb Longs B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Akb Longs B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 71 576691 of aan de email adres van het bedrijf Akb Longs B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gereedschappen - Fabrieken En Groothandel in Leiden of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gereedschappen - Fabrieken En Groothandel van Leiden in Zuid-Holland.
gereedschappen, , fabrieken, en, groothandelMeer Bedrijven in deze branche: