Avk Plastics B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Avk Plastics B.V. in Balk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Avk Plastics B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Gaaikemastr 62; 8561AN; Balk
WOONPLAATS: 
Balk
POSTCODE: 
8561 AN
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Kunststoffen- Verwerkende Industrie.Voor de aankomst met de auto naar Avk Plastics B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Balk laten berekenen en tonen.
MAP

Gaaikemastr 62, 8561AN, Balk, Nederland

Avk Plastics B.V. met het hoofdkantoor in Gaaikemastr 62; 8561AN; Balk, Nederland, Kunststoffen- Verwerkende Industrie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Kunststoffen- Verwerkende Industrie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Avk Plastics B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Avk Plastics B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0514 604604
FAXAPPARAAT: 
0514 602882
WEBSITE: 
www.avkplastics.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Avk Plastics B.V. de internationale nummer +31 0514 604604 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Avk Plastics B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Avk Plastics B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0514 602882 of aan de email adres van het bedrijf Avk Plastics B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Kunststoffen- Verwerkende Industrie in Balk of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Kunststoffen- Verwerkende Industrie van Balk in Friesland.
kunststoffen-, verwerkende, industrieMeer Bedrijven in deze branche: