Backus Sormac B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Backus Sormac B.V. in Venlo. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Backus Sormac B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Huiskensstr 68; 5916PN; Venlo
WOONPLAATS: 
Venlo
POSTCODE: 
5916 PN
GEMEENTE: 
Venlo
POSTCODEGEBIED: 
Venlo
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Huiskensstraat
REGIO: 
Zuid
Machinefabrieken.Voor de aankomst met de auto naar Backus Sormac B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Huiskensstraat in Venlo laten berekenen en tonen.
MAP

Huiskensstr 68, 5916PN, Venlo, Nederland

Backus Sormac B.V. met het hoofdkantoor in Huiskensstr 68, 5916PN, Venlo, Nederland, Machinefabrieken.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Machinefabrieken of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Backus Sormac B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Backus Sormac B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
77 3518444
FAXAPPARAAT: 
77 3515357
WEBSITE: 
www.backus.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Backus Sormac B.V. de internationale nummer +31 77 3518444 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Backus Sormac B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Backus Sormac B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 77 3515357 of aan de email adres van het bedrijf Backus Sormac B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Machinefabrieken in Venlo of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Machinefabrieken van Venlo in Limburg.
machinefabriekenMeer Bedrijven in deze branche: