Basell Benelux B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basell Benelux B.V. in Klundert. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basell Benelux B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
W Randwg 1; 4791RS; Klundert
WOONPLAATS: 
Klundert
POSTCODE: 
4791 RS
GEMEENTE: 
Moerdijk
POSTCODEGEBIED: 
Roosendaal
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Westelijke Randweg
REGIO: 
Zuid
Kunststoffen - Fabrieken En Groothandel.Voor de aankomst met de auto naar Basell Benelux B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Westelijke Randweg in Klundert laten berekenen en tonen.
MAP

W Randwg 1, 4791RS, Klundert, Nederland

Basell Benelux B.V. met het hoofdkantoor in W Randwg 1, 4791RS, Klundert, Nederland, Kunststoffen - Fabrieken En Groothandel.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Kunststoffen - Fabrieken En Groothandel of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basell Benelux B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basell Benelux B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
168 3844
FAXAPPARAAT: 
168 38444
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basell Benelux B.V. de internationale nummer +31 168 3844 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basell Benelux B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basell Benelux B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 168 38444 of aan de email adres van het bedrijf Basell Benelux B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Kunststoffen - Fabrieken En Groothandel in Klundert of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Kunststoffen - Fabrieken En Groothandel van Klundert in Noord-Brabant.
kunststoffen, , fabrieken, en, groothandelMeer Bedrijven in deze branche: