Fardem Packaging B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Fardem Packaging B.V. in Edam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Fardem Packaging B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Nijverheidstraat 55 1135 KZ Edam
WOONPLAATS: 
Edam
POSTCODE: 
1135 KZ
GEMEENTE: 
Edam-Volendam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Nijverheidstraat
REGIO: 
West
Plastic Film, Plastic sacks.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Ekhart, C.; Marketing Director/Manager Mr Nota, P. C. G.
Voor de aankomst met de auto naar Fardem Packaging B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Nijverheidstraat in Edam laten berekenen en tonen.
MAP

Nijverheidstraat 55 1135 KZ Edam, Nederland

Fardem Packaging B.V. met het hoofdkantoor in Nijverheidstraat 55 1135 KZ Edam, Nederland, Plastic Film.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Plastic Film of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Fardem Packaging B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Fardem Packaging B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0299-36 00 00
FAXAPPARAAT: 
0299-37 17 57
WEBSITE: 
www.fardem.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Fardem Packaging B.V. de internationale nummer +31 0299-36 00 00 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Fardem Packaging B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Fardem Packaging B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0299-37 17 57 of aan de email adres van het bedrijf Fardem Packaging B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Plastic Film in Edam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Plastic Film van Edam in Noord-Holland.
plastic, filmMeer Bedrijven in deze branche: