Intertech Holding

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Intertech Holding in Diemen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Intertech Holding
ADRES
STRAATNAAM: 
Diemermere 25 1112 TC Diemen
WOONPLAATS: 
Diemen
POSTCODE: 
1112 TC
GEMEENTE: 
Diemen
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Diemermere
REGIO: 
West
High-Qualified Technical Personnel, Temporary, High-Qualified Technical Personnel, Temporary.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Louwmans, J.; Purchasing Director/Manager Mr Louwmans, J.; Sales Director/Manager Mr Louwmans, J.; Technical Director/Manager Mr Louwmans, J.
Voor de aankomst met de auto naar Intertech Holding kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Diemermere in Diemen laten berekenen en tonen.
MAP

Diemermere 25 1112 TC Diemen, Nederland

Intertech Holding met het hoofdkantoor in Diemermere 25 1112 TC Diemen, Nederland, High-Qualified Technical Personnel, Temporary.
Als u een eigen artikel over het onderwerp High-Qualified Technical Personnel, Temporary of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Intertech Holding kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Intertech Holding.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
20-5695913
FAXAPPARAAT: 
20-569539
WEBSITE: 
www.inter-tech.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Intertech Holding de internationale nummer +31 20-5695913 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Intertech Holding contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Intertech Holding vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 20-569539 of aan de email adres van het bedrijf Intertech Holding sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied High-Qualified Technical Personnel, Temporary in Diemen of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied High-Qualified Technical Personnel, Temporary van Diemen in Noord-Holland.
high-qualified, technical, personnel, temporaryMeer Bedrijven in deze branche: