Polem B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Polem B.V. in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Polem B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Industrieweg 7 8531 PA Lemmer
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 PA
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Plastics, Rubber and Plastic, Plastics - industrial products.Voor de aankomst met de auto naar Polem B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

Industrieweg 7 8531 PA Lemmer, Nederland

Polem B.V. met het hoofdkantoor in Industrieweg 7 8531 PA Lemmer, Nederland, Plastics, Rubber and Plastic.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Plastics, Rubber and Plastic of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Polem B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Polem B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
+31-(514) 56 24 47
FAXAPPARAAT: 
+31-(514) 56 42 14
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Polem B.V. de internationale nummer +31-(514) 56 24 47 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Polem B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Polem B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31-(514) 56 42 14 of aan de email adres van het bedrijf Polem B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Plastics, Rubber and Plastic in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Plastics, Rubber and Plastic van Lemmer in Friesland.
plastics, rubber, plasticMeer Bedrijven in deze branche: